Distillaten van overal

Onze “Alter Doppelkorn” heeft 3 jaar gerijpt op houten vaten, vandaar zijn fijn aroma.
More details

Kunstenaars en intellectuelen zoals Baudelaire, Manet, Oscar Wilde, Degas, Van Gogh en Picasso dronken absint, maar in Duitsland is de anijsdrank (na het verbod van 1923) pas sinds 1998 weer te...
More details

In het zuiden serveert men echte koffiebonen bij Sambuca. Deze specialiteit geurt zachte naar anijs en is ideaal als digestief.
More details

Onze sterkste absint, te genieten op de klassieke manier aangelengd met water of met Champagne of in cocktails. Weet u dat bij de productie van absint naast absintalsem ook diverse andere kruiden...
More details

Deze bijzondere eau-de-vie wordt geproduceerd in de Champagne streek uit de most van Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay – de drie traditionele druivensoorten gebruikt bij het maken van...
More details

Burke’s Tequila is produced for VOM FASS by Hacienda la Revancha in Guadalajara in the Jalisco region. Just as the Aztecs, the sugary juice is extracted from the core („piña“) of the blue...
More details

Onze London Dry Gin is kristalhelder in het glas. Door viervoudige distillatie en lange maceratie van jeneverbessen, korianderzaad, citroenschillen en vele andere kruiden krijgt deze gin een...
More details