Grappa

Een van de bijzondere specialiteiten uit Italië is zonder twijfel grappa. Van eenvoudige brandy naar edele drank: grappa wordt liefdevol en vakkundig
gedistilleerd uit druivenmost - de resten van voor wijn uitgeperste druiven - en vaak door vatrijping verfijnd. In Italië wordt als digestief steeds een
grappa aangeboden bij de koffie. Laat u meevoeren in deze Italiaanse cultuur. Wij adviseren u op uw ontdekkingsreis en bieden verschillende
voortreffelijke grappa’s aan.

Our most precious among the sorts of grappa is gleaming amber-coloured, after it has finished its pleasurable one-year-storage in an untreated oaken cask. Born of mainly Tuscany marc, our grappa gets...
More details

Deze grappa wordt gedistilleerd uit de most van de druivensoort prosecco. Intense geur en smaak met fijne nuances van vruchten en zacht kruidig. Een harmonische grappa.
More details

Deze grappa wordt gedistilleerd uit de most van Moscato druiven en rijpte in eiken vaten. Deze Grappa Moscato Riserva onderscheidt zich door een aangenaam en intens aroma met milde nuances van perzik...
More details

Deze voortreffelijke grappa wordt in de Italiaanse gemeente Tramin, in Zuid-Tirol (Alto-Adige) geproduceerd. Het aroma doet denken aan een boeket bloemen, in het bijzonder aan rozen.
More details

De kwaliteitsvolle druivensoort nebbiolo is afkomstig uit het hart van het barolo wijngebied. Deze fijne en hoogwaardige grappa wordt volgens traditionele methode gedistilleerd uit de most van...
More details

This Grappa, shimmering amber in the glass, possesses a terrific taste of grape marc and a fruity, elusive intensive aroma.
More details

This Tuscan grappa is produced from the pulp of the famous Vinsanto. Light flowery and fine grappa with a smooth finish.
More details

Deze Toscaanse grappa is geproduceerd uit de most van Brunello di Montalcino (uit de druivensoort Sangiovese Grosso) en rijpt voor minimum 18 maanden in houten vaten. In de neus intens en complex met...
More details

This Tuscan grappa is produced from the pulp of Brunello di Montalcino (extracted from Sangiovese Grosso grapes). It matures for at least 6 months in oak casks. On the nose it infatuates with...
More details

Deze Toscaanse grappa wordt gedistilleerd uit de druivenmost van wijnen uit Chianti, hoofdzakelijk uit de druivensoorten sangiovese, canaiolo nero, trebbiano-Toscano en malvasia. Nadien rijpt deze...
More details

Dit prachtig distillaat, geproduceerd uit de most van Barbera en Nebbiolo, kreeg een rijping van 8 jaar in grote eikenhouten vaten met nadien een « finish » van twee jaar in portovaten. Dit geeft...
More details