Zadenoliën

Pompoen, zonnebloem, distel, druif, sesam - in hun zaden zit de gezonde levenskracht van de natuur. Onverzadigde vetzuren, oliezuren en linolzuren,
sporenelementen en vitamines vormen de basis voor een actief, gezond en vitaal leven. Dagelijks een theelepel van een van deze zadenoliën, puur of
toegevoegd aan de maaltijd, draagt heel wat bij tot het algemeen lichamelijk welzijn.

Dankzij de zachte koude persing blijven essentiële vitaminen en smaakstoffen behouden. Deze zonnebloemolie met aangename, milde smaak is zowel geschikt voor salades en rauwkost als voor het bereiden...
More details

Het voorzichtig roosteren van de sesamzaadjes voor het malen en persen, maakt onze sesamolie heel aromatisch. De aangename nootachtige smaak overtuigt liefhebbers van Aziatische gerechten. Deze olie...
More details

Deze olie wordt gewonnen uit vliesloze pompoenpitten en wordt ook wel het “groene goud uit Steiermark” genoemd.
More details

Deze olie wordt gewonnen uit de kleine pitjes van druiven. Met zijn heel karakteristieke fruitige smaak van druiven, most en nootjes is deze olie een “allround talent” in de keuken. Ideaal om te...
More details

Deze olie van gedroogde druivenpitten heeft een fijne, licht scherpe en aromatische smaak en kan in de keuken voor alle doeleinden worden gebruikt: voor het bakken en braden van vis en vlees en in...
More details

Deze olie wordt gewonnen uit koolzaad, een van de oudste cultuurplanten. Deze olie met honinggele kleur en notenaroma’s is bijzonder geschikt voor salades, rauwkost, marinades en dips, maar kan...
More details

Distelolie (saffloerolie) wordt op voorzichtig, mechanische wijze geproduceerd uit de zaden van saffloer, een distelachtige plant. Distelolie is heel lekker als basisolie voor het bereiden van...
More details

Het voorzichtig roosteren van de sesamzaadjes voor het malen en persen, maakt onze sesamolie heel aromatisch. De aangename nootachtige smaak overtuigt liefhebbers van Aziatische gerechten. Deze olie...
More details