Over ons

Vom Fass, betekent letterlijk “uit het vat”  Wij bieden producten rechtstreeks uit het vat aan , die ons terug brengen naar de wortels in een tijd waarin klanten verse ingrediënten rechtstreeks bij de producent kochten. We zijn gepassioneerd over onze producten en we willen dit ook graag met u delen. Daarom bieden we vomFASS in de mediterrane stijl aan.

In de live winkel  raden wij u aan om te proberen voordat u koopt. Dit concept is niet alleen voor onze olie en azijn, maar ook voor onze zeldzame drank producten.

Waar vomFASS zich ten opzichte van de concurentie in onderscheidt is onze directe , langdurige relaties met onze telers , producenten en distilleerders. De familie vomFASS werkt inmiddels vier generaties samen met deze familiebedrijven. Om deze relaties te versterken, reist onze vomFASS familie persoonlijk door heel Europa. Niet alleen staan we achter de uitzonderlijke kwaliteit van de producten, we kunnen ook uit eerste hand ervaringen delen en deskundig advies geven over elk van deze unieke producten .

We zijn ondernemens met een passie voor goed eten en drinken en tevreden klanten.

Kom langs om even te praten en om al deze uitstekende producten uit de hele wereld te proeven.

Ons motto:  KIJKEN  PROEVEN GENIETEN